Blog TitleAnd Some Other Info Here

chord lungaku ninggal kenangan

Berikut ini lirik dan chord lagu "Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane)" dari Lusiana Malala: Intro: C Am Dm G Em Am G F Fm G. C Am Cobo tak kuat-kuatke Dm Weruh kowe karo dekne G Bisoku amung dongakne C Mugo langgeng selawase.. C F Lungamu ninggal kenangan G Dm G C C7 Reff : F sak tenane aku sayang G jero ning atiku iki C C7 wegah kelangan.. Weruh kowe karo dekne G. Bisoku amung dongakne C. Mugo langgeng selawase . Intro: C Am Dm G Em Am G F Fm G. C Am … Chord Kunci Gitar Lirik Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane) - Happy Asmara. Youtube/FORTUNA ENTERPRISE. Chord Kunci Gitar Happy Asmara - Lungamu Ninggal Kenangan ... Lungamu Ninggal Kenangan . Reff : F Sak tenane aku sayang G Jero ning atiku iki C C7 Wegah kelangan.. F Tak ikhlasne kowe ngilang G Senajan biyen kowe C C7 Wis tau tak sayang.. F Tresnoku kok sio-sio Intro: C Am Dm G Em Am G F Fm G. C Am Cobo tak kuat-kuatke Dm Weruh kowe karo dekne G Bisoku amung dongakne C Mugo langgeng selawase.. C F Lungamu ninggal kenangan G Tekamu ngirim undangan C C7 Medhotke tali katresnan.. F Yen pancen kuwi dalane G Tak trimo keputusane C Baca juga: Lirik dan Chord Lagu Loro Pikir Versi Happy Asmara. Cobo tak kua-kuatke Dm. Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Golek Liyane - Happy Asmara, Lungamu Ninggal Kenangan Berikut ini Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Golek Liyane - Happy Asmara. D F#m meski akhire koyo ngene Bm F#m aku milih mlaku dewe G F#m mugo bener pilihanku Em A D Bm wes ikhlas lan lilakno lungaku Em A D Bm wes ikhlas lan lilakno lungaku Em A G Gm D wes ikhlas lan lilakno.. lungaku.. Lihat Semua Chord GuyonWaton. Rabu, 23 September 2020 13:40 Em Am G F Fm G C Am. Dm G C C7. Chord Karang Kates Ninggal Tresno karang kates bendungan wewengkon malang kinclongkinclong banyune nggugah kenangan saben liwat pinuju ing brang wetan mbok yo eling karang kates ning saiki kowe ora ngreweskarang kates ninggal tresno aku kowenate by Intan Chacha. chord kunci gitar Lungamu Ninggal Kenangan Happy Asmara (Golek Liyane) Intro C Am Dm G Em Am G F Fm G C Am Cobo tak kuat-kuatke Dm Weruh kowe … Intro : C Am Dm G . Senin, 31 Agustus 2020 19:10. lihat foto. (Intro) C F Em Am Dm G C G C ning kutho iki aku nemoni.. F Em wong sing paling tak tresnani F Em sing tak sayang sayang.. F G F G tekane mati.. C G C Berikut lirik dan chord gitar lagu 'Golek Liyane' - Happy Asmara. C F lungamu ninggal kenangan G tekamu ngirim undangan C C7 medhotke tali katresnan.. F yen pancen kuwi dalane G tak trimo keputusane C aku tak golek liyane.. Int. Intro: C Am Dm G Em Am G F Fm G. C Am Cobo tak kuat-kuatke Dm Weruh kowe karo dekne G Lungamu Ninggal Kenangan G Tekamu ngirim undangan C C7 Medhotke tali katresnan.. F Yen pancen kuwi dalane G Tak trimo keputusane C Aku tak golek liyane.. Int. Kunci (Chord) Gitar dan Lirik Lagu 'Golek Liyane' - Happy Asmara: 'Lungamu Ninggal Kenangan' Berikut kunci (chord) gitar dan lirik lagu 'Golek Liyane' - Happy Asmara: Lungamu ninggal kenangan. TRIBUN-VIDEO.COM - Lagu Lungamu Ninggal Kenangan populer dibawakan oleh beberapa penyanyi, salah satunya Happy Asmara.. Berikut chord gitar dan lirik lagu Lungamu Ninggal Kenangan dari Happy Asmara:. Dibawah ini kami sajikan untuk anda kunci gitar Karang Kates Ninggal Tresno original.

Ameer Vann I'm Sorry, Slough And Eton Teachers, Neo- Marxian International Relations, Kent Bayside Beach Cruiser 7 Speed, Black Hills Energy Payment Arrangements, Lenovo Ideapad Flex 5 Amd Ryzen 5 4500u, Sram Code Rsc,